Sobre mi

Eugènia Carreras Gil

Apassionada del món del cavall des del 2010 vaig començar com a voluntària a L'Hípica La Vall de l'Esquirol i aprenent doma clàssica.

 

Amb inquietuds per trobar una altra manera de relacionar-me amb els cavalls, vaig fer un procés personal de Coaching amb cavalls que em va obrir nous horitzons i em va connectar amb la percepció del cavall des de terra, amb els conceptes de la doma natural i amb el cavall com a col·laborador i mestre en sessions de creixement personal.

 

Vaig estudiar Coaching assistit amb cavalls l'any 2011 i del 2012 al 2014 vaig fer diversos Clínics i classes de doma, etologia, equitació centrada...

 

Després d'un període d'interval per maternitat, l'any 2018 vaig reprendre els estudis fent un curs de Cura i maneig del cavall on es treballava en recria, primers auxilis i doma de poltres, entre d'altres. Les pràctiques les vaig dedicar a la Doma etològica.

 

L'any 2019 vaig fer diverses col·laboracions al Centre d'Equinoteràpia La Marginera de la Bosa i vaig començar l'activitat Entre cavalls destinada al turisme rural de la zona.