Les vostres experiències

Què us ha aportat?

El Coaching amb cavalls ha estat una molt bona experiència, en alguns moments màgica. Van ser sessions molt intenses, on a través dels cavalls em vaig fer conscient de les meves pròpies coses a treballar. Com sempre, la feina a fer era meva, però ells, els cavalls, em van evidenciar allò que potser no sabia o potser intuïa però que no n’era del tot conscient. Va ser fàcil prendre consciència a través d’ells, no jutgen ni dirigeixen. Em van transmetre, d’una manera molt neta i transparent, allò que necessitava saber. Suposo que nosaltres mateixos som els que interpretem a través de les nostres vivències la informació necessària. Em vaig sentir angoixada a moments, amb por, amb dubtes, desanimada, vaig plorar però vaig riure, em vaig sentir feliç, convençuda i segura de mi mateixa també.

La Geni va ser allà acompanyant discretament totes les sessions. En moments apareixia amb preguntes clau, o amb propostes concretes i tornava a desaparèixer fins al final de la sessió, moment en que analitzàvem la sessió i tot es consolidava per a fer el treball fins a la propera.

Gràcies Geni, gràcies Diveeré i gràcies Lori.

Mariona Piris

Gràcies Geni, el primer moment en què vaig veure els cavalls em van semblar molt grans i poderosos; com ha canviat la meva relació amb ells en tot aquest temps que hem estat treballant!

M'han ensenyat a estimar i a sentir-me estimada.

T'agraeixo haver-me fet sentir una més de la "manada" i descobrir com n'és de subtil la informació sobre nosaltres mateixos que podem treure de l'actitud del cavall.

Com he canviat!

Montserrat Colet